میکسر های پارویی

دانلود

مشخصات فنی

 

توضیحات محصول

لخته سازی پاروئی ( میکسر های پارویی ) :

یکی از بخش‌های مهم در فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب، بخش لخته سازی است. لخته سازی فرآیندی است که در آن ذرات کوچک در اثر برخورد ملایم با یکدیگر تشکیل ذرات بزرگ‌تر می‌دهند. در صنعت تصفیه آب و فاضلاب نقطه شروع با اختلاط سریع است که تشکیل میکرو لخته‌ها را می‌دهد. در مرحله لخته سازی ذرات در اثر حرکت براونی که از برخورد ذرات با یکدیگر ناشی می‌شود تشکیل ماکرو ذرات را می‌دهند که قابلیت ته‌نشینی رادارند. دستگاه‌های لخته سازی امروز به دو بخش مکانیکی و هیدرولیکی تقسیم می‌شوند. از روش‌های مکانیکی می‌توان به همزن‌های پاروئی و توربینی اشاره کرد و از روش‌های هیدرولیکی می‌توان به جت پمپ‌ها و هوادهی اشاره نمود .

متعارف‌ترین روش لخته سازی که در حال حاضر در دنیا مورداستفاده قرار می‌گیرد روش لخته سازی پاروئی افقی و عمودی است. به تجربه و طی آزمایش‌های مختلف اثبات‌شده است که این نوع لخته سازی بیشترین بازدهی را در صنعت تصفیه آب و فاضلاب دارد. این روش‌ها عمدتاً درجاهایی استفاده می‌شوند که خواهان تشکیل بزرگ‌ترین لخته‌ها و حذف بیشترین ذرات جامد هستند. علی‌رغم هزینه سرمایه‌گذاری اولیه و نگهداری بالا در مقایسه با سایر روش‌ها، هنوز این روش محبوب‌ترین در بخش لخته سازی است.

لخته سازهای پاروئی عموماً به‌صورت سه مخزن سری طراحی می‌گردند که گرادیان‌های سرعت از بیشترین به کمترین کاهش می‌یابد.

در جدول ذیل مقایسه کلی روش‌های لخته سازی ذکر گردیده است.

شرح روش پارویی روش توربین روش هیدرولیک
نوع لخته تشکیل‌شده بزرگ کوچک تا متوسط بسیار بزرگ
افت فشار …. 15/0 متر
انعطاف‌پذیری فرآیند خوب عالی کم
هزینه سرمایه‌گذاری متوسط به بالا متوسط پایین
هزینه نگهداری متوسط کم متوسط
ساخت تجهیز نسبتاً مشکل متوسط نسبتاً مشکل

 

این شرکت با چندین سال تجربه درزمینهٔ ساخت لخته ساز پاروئی ، می‌تواند تمام خدمات لازم از مرحله طراحی تا ساخت را به مشتریان خود ارائه دهد.

طراحی فرآیند

تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب که توسط مهندسان فرآیند طراحی می‌شوند در قسمت‌های مختلف برای گرادیان‌های سرعت از پیش تعریف‌شده، طراحی می‌شوند این شرکت با استفاده از نرم‌افزار طراحی‌شده برای انجام محاسبات، با دریافت ابعاد مخازن و گرادیان سرعت، اقدام به انجام تمامی محاسبات لازم اعم از توان، دور گیربکس، ابعاد پاروها، تعداد پاروها، سرعت نقطه‌ای و … می‌نماید. محاسبات انجام‌شده مبنی بر بروزترین روش‌های مورداستفاده در جهان است.

طراحی مکانیکی پارو :

بعد از طراحی در فاز فرآیندی، طرح اولیه همزن توسط گروه طراحی این شرکت آماده می‌شود و قبل از نهائی نمودن طرح کلیه بخش‌های حساس توسط روش المان محدود مورد آنالیز قرار می‌گیرد و کلیه بررسی‌های لازم از قبیل فرکانس، تنش، کرنش، خستگی، جابجایی و … با دقت انجام می‌گیرد.

طراحی مکانیکی هوزینگ :

بخش یاتاقان بندی از حساس‌ترین قسمت‌های همزن لخته سازی است که باید با وسواس خاص مورد طراحی قرار گیرد این هوزینگ باید بتواند کلیه نیروهای شعاعی و محوری را کاملاً مهار نماید و بتوان بدون نیاز به تعمیر، سالیان دراز کار کند.

مزایای همزن‌های پاروئی :

  • تولید لخته‌های بزرگ
  • قابلیت اطمینان بالا
  • خوردگی و سایش پایین
  • نیاز به سرویس سالانه پایین
  • آسانی در تعویض قسمت‌های معیوب
  • قابلیت تولید از فولاد ضدزنگ
  • طراحی‌شده برای کارکرد دائم